Naar de inhoud
A A A
Sociale Dienst Werkgevers

Werkgevers

Werk staat centraal in onze aanpak. De samenwerking met werkgevers is daarbij essentieel.

Alleen samen met werkgevers kunnen wij ervoor zorgen dat mensen met een uitkering (weer) een baan krijgen en zo weer zelf de regie op hun leven kunnen oppakken. Meer dan ooit is een goede match tussen vraag en aanbod van belang om een vitale arbeidsmarkt in de Drechtsteden te behouden. Het is belangrijk dat de Drechtstedengemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen en de Sociale Dienst hierin gezamenlijk optrekken. Deze partijen werken daarom nauw samen in het programma Arbeidsmarktbeleid.  

Baanbrekend Drechtsteden

Wie kan werken gaat werken. Daarom werken wij samen met werkgevers en hebben wij sinds 2011 een samenwerkingsverband met de Randstadgroep, onder de naam Baanbrekend Drechtsteden. De Randstadgroep heeft de vacatures en wij de kandidaten.

 

Baanbrekend Drechtsteden bemiddelt kandidaten die het niet is gelukt om zelf een baan te vinden maar eigenlijk gelijk aan de slag kunnen. Daarbij kan het gaan om tijdelijk werk maar ook om vast werk. Het aanbod aan kandidaten is divers en varieert van vmbo tot hbo.

 

De werkgevers die met Baanbrekend Drechtsteden zaken doen, zijn gevestigd in de regio Drechtsteden en daarbuiten. Kijk voor meer informatie over de achtergronden van deze samenwerking, onze werkwijze én voordelen voor u als werkgever op www.baanbrekenddrechtsteden.nl.


Werk staat centraal in onze aanpak. De samenwerking met werkgevers is daarbij essentieel.

Baanbrekend Drechtsteden